پروژه طراحی مجتمع فرهنگی تحقیقاتی فرهنگسرای چای لاهیجان

150,000 تومان
تعداد صفحه : 150
حجم فایل : 15 MB
فرمت فایل : Word

لینک دانلود بعد از اضافه کردن پروژه به سبد خرید و پرداخت آن در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

توضیحات

پروژه طراحی مجتمع فرهنگی تحقیقاتی فرهنگسرای چای لاهیجان

پایان نامه برای دریافت درجه کارشناسی
ارائه شده به:

گروه علمی مهندسی معماری

توجه : به دلیل عکس های زیاد ، حجم این پروژه زیاد شده است
تهیه شده توسط تیم دفتر فنی گرین

فهرست مطالب

فصل اول-کلیات و تعاریف
۱-۱-تعریف مسئله                                         ۱
۱-۲-تفسیر مسئله                                            ۱
۱-۳-ضرورت مسئله                                         ۱
۱-۴-اهداف طراحی فرهنگسرا                                ۱
۱-۵-مقدمه                                                    ۳
۱-۶-تعاریف فرهنگ                                        ۵
۱-۶-۱-فرهنگ                                             ۵
۱-۶-۲-تعاریف دیگر فرهنگ                                ۵
۱-۶-۳-پایایی فرهنگ‌ها                                    ۶
۱-۶-۴-فرهنگ ایرانی                                      ۶
۱-۶-۵-فرهنگ و هنر                                       ۷
۱-۷-کشاورزی                                               ۸
۱-۷-۱-توازن و پایداری صنعت و کشاورزی                ۸
۱-۷-۲-اتحاد مثلثی کشاورزی صنعت و توسعه                  ۹
۱-۷-۳-ویژگیهای محصولات کشاورزی و عرضه آنها به بازار      ۱۰
۱-۷-۴-کشاورزی ایران و مسائل آن                                   ۱۱
۱-۷-۵-بخش کشاورزی و سیکل های آن درایران                  ۱۲
۱-۷-۶-تعریف کشاورزی ارگانیک                             ۱۵
۱-۸-گردشگری                                               ۱۶
۱-۸-۱-اهمیت گردشگری                                     ۱۶
۱-۹-چای                                                     ۱۷
۱-۹-۱-فرهنگ چای                                         ۱۷
۱-۹-۲-افسانه‌های پیدایش چای                                ۱۸
۱-۹-۳-رویشگاههای چای درجهان                             ۱۹
۱-۹-۴-تاریخچه کشت چای در جهان                           ۱۹
۱-۹-۵-تاریخچه کشت چای در ایران                          ۲۱
-۹-۶-سطح زیر کشت چای در ایران                           ۲۱
۱-۹-۷-تولید چای در ایران                                   ۲۲
۱-۹-۸-گونه‌های چای                                       ۲۲
۱-۹-۹-نام علمی چای                                      ۲۲
۱-۹-۱۰-برگ چای                                          ۲۳
۱–۹-۱۱-ریشه چای                                        ۲۴
۱-۹-۱۲-گل چای                                           ۲۴
۱-۹-۱۳-میوه و بذر چای                                    ۲۵
۱-۹-۱۴-بذر چای                                            ۲۵
۱-۹-۱۵-مشخصات بوته چای                                  ۲۶
۱-۹-۱۶-عوامل محیطی مؤثر برچای                           ۲۷
۱-۹-۱۷تقسیم بندی زراعی چای                               ۲۷
۱-۹-۱۸-تقسیم بندی چای از لحاظ طرز تهیه و تولید          ۲۸
۱-۹-۱۸-۱-چای سیاه                                         ۲۸
۱-۹-۱۸-۲-چای سبز                                          ۲۹
۱-۹-۱۸-۳-چای اولانگ                                       ۳۰
۱-۹-۱۸-۴- چای سفید                                         ۳۰
۱-۹-۱۸-۵-چای معطر                                        ۳۰
۱-۹-۱۹-آب و هوای مناسب برای چایکاری                   ۳۲
۱-۹-۲۰-خاک مناسب برای چایکاری                            ۳۳
۱-۹-۲۱-تکثیر چای                                            ۳۳
۱-۹-۲۱-۱-زمان تهیه قلمه                                    ۳۴
۱-۹-۲۱-۲-درجه حرارت                                      ۳۵
۱-۹-۲۲-احداث باغ چای                                           ۳۶
۱-۹-۲۲-۱-کشت چای در زمین های جنگلی یا مخروبه             ۳۶
۱-۹-۲۲-۲-کشت چای در زمین های دارای جلگه ای               ۳۷
۱-۹-۲۳-هرس                                                     ۳۷
۱-۹-۲۳-۱-هرس نهال های جوان                               ۳۸
۱-۹-۲۴-خصوصیات ژنتیکی باغ‌های چای ایران                 ۳۹
۱-۹-۲۵-توصیه کودی برای باغ های بهره برداری              ۳۹
۱-۹-۲۶-برداشت چای                                             ۴۰
۱-۹-۲۶-۱-روش های برداشت                                    ۴۱
۱-۹-۲۶-۲-عملکرد وکیفیت چای در برداشت با ماشین            ۴۲
۱-۹-۲۶-۳-تاثیر روش برداشت بر کیفیت محصول نهایی           ۴۲
۱-۹-۲۷-مهمترین عوامل موثر بر کیفیت چای قبل از تولید             ۴۳
۱-۹-۲۸-مهمترین عوامل موثر بر کیفیت چای در طول فرایند چایسازی   ۴۴
۱-۹-۲۹-عوامل موثر بر کیفیت چای پس از فرآیند تولید                    ۴۵
۱-۹-۳۰-افزودنیها                                                     ۴۵
۱-۹-۳۱-بسته بندی                                                ۴۷
۱-۹-۳۱-۱-کیسه‌های چای                                     ۴۷
۱-۹-۳۲-چای متراکم (فشرده)                                ۴۸
۱-۹-۳۳-قالب‌های چای                                       ۴۸
۱-۹-۳۴-چای فوری                                            ۴۸
۱-۹-۳۵-علف چای و خواص آن                                ۴۹
۱-۹-۳۵-۱-موارد استفاده در طب سنتی                        ۵۰
۱-۹-۳۵-۲-اثرات مهم علف چای                               ۵۰
۱-۹-۳۵-۳-محصولات دارویی موجود                         ۵۱
۱-۹-۳۵-۴-نکات قابل توجه                                  ۵۱
۱-۹-۳۶-درخت چای                                           ۵۳
۱-۹-۳۶-۱-مشخصات گیاه شناسی درخت چای                 ۵۴
۱-۹-۳۶-۲-ترکیب شیمیایی برگ چای                           ۵۴
۱-۹-۳۷-چای درمانی                                            ۵۵
۱-۹-۳۸-خصوصیات محافظتی چای                              ۵۶
۱-۹-۳۹-مضرات احتمالی چای                                 ۵۷
۱-۹-۴۰-چای به عنوان یک نشانه هویتی                      ۵۷
۱-۹-۴۱-پیوندهای چای بافلسفه ی چینی                      ۵۹
۱-۹-۴۲-آیین های چای                                     ۶۰
۱-۹-۴۳-آداب نوشیدن چای                                 ۶۱
۱-۹-۴۴-قهوه خانه در ایران                                ۶۲
۱-۹-۴۴-۱-ورود چای به قهوه خانه                         ۶۵
۱-۹-۴۴-۲-چپق و قلیان در قهوه خانه                        ۶۶
۱-۹-۴۴-۳-سرگرمی های قهوه خانه                            ۶۶
۱-۹-۴۴-۴-نقاشی قهوه خانه ای                                 ۶۷
۱-۹-۴۴-۴-۱-تجلی شاهنامه در نقاشی قهوه خانه ای            ۶۸
فصل دوم-اقلیم و سایت
۲-۱-آشنایی با استان گیلان                                ۷۲
۲-۱-۱-گیلان در گذر زمان                                  ۷۲
۲-۱-۲-وجه تسمیه                                            ۷۳
۲-۲-جغرافیای طبیعی استان گیلان                           ۷۴
۲-۲-۱-موقعیت و وسعت                                     ۷۴
۲۲ -۲- ناهمواری ها                                      ۷۴
۲-۳-جغرافیای سیاسی                                      ۷۴
۲-۴-جغرافیای انسانی                                     ۷۵
۲-۴-۱-جمعیت                                             ۷۵
۲-۴-۲-نژاد                                              ۷۶
۲-۴-۳-مذهب                                             ۷۶
۲-۴-۴-زبان                                                ۷۷
۲-۵-آشنایی با شهرستان لاهیجان                            ۷۷
۲-۵-۱-بررسی و شناخت عمومی لاهیجان                     ۷۸
۲-۵-۱-۱-تاریخچه                                                ۷۸
۲-۵-۱-۲- علل پیدایش و چگونگی توسعه لاهیجان             ۸۰
۲-۵-۱-۳-مردم شناسی و جغرافیا                            ۸۰
۲-۵-۱-۴-آب و هوا                                        ۸۱
۲-۵-۱-۵-دمای هوا                                        ۸۲
۲-۵-۱-۶- رطوبت نسبی هوا                              ۸۲
۲-۵-۱-۷- بارندگی                                        ۸۳
۲-۶-نقش اقلیم در شکل گیری فضای شهری              ۸۳
۲-۶-۱-مقابله با باران                                      ۸۴
۲-۶-۲-مواجهه با رطوبت                                   ۸۵
۲-۶-۳-مقابله با بادهای مزاحم                                ۸۵
۲-۶-۴-ضرورت آفتاب گیری                                  ۸۵
۲-۶-۵-مصالح ساختمانی                                    ۸۶
۲-۷-سیمای شهر                                              ۸۷
۲-۸-شاخص های معماری                                     ۸۷
۲-۹-بررسی سایت مناسب جهت طراحی                    ۸۸
۲-۹-۱-موقعیت زمین                                       ۸۸
۲-۹-۲-دید و منظر سایت                                   ۸۹
۴-۵-۳-دسترسی سایت                                       ۹۰
فصل سوم-مصادیق
۳-۱-نمونه موجود از فرهنگسراهای داخلی                    ۹۱
۳-۱-۱-آرامگاه کاشف السلطنه و موزه تاریخ چای در ایران    ۹۱
۳-۱-۲-فرهنگسرای ارسباران                                ۹۴
۳-۱-۳-نگرش و راه حل کشورهای اروپایی در مورد مراکز فرهنگی ۹۵
۳-۱-۴-مرکز فرهنگی ژرژپمپیدو                             ۹۶
۳-۱-۵-مرکز فرهنگی مردمی شیباتا                          ۹۸
فصل چهارم-عملکرد و ساختار
۴-۱-فضاهای اصلی                                         ۹۹
۴-۱-۱-فضای آموزشی                                       ۹۹
۴-۱-۲-بخش همایشی                                        ۹۹
۴-۱-۳-بخش فروشگاهی                                      ۱۰۰
۴-۱-۴-بخش درمانی                                        ۱۰۰
۴-۱-۵-فضاهای خدماتی و پشتیبانی                          ۱۰۰
۴-۱-۶-فضای نمایشگاهی                                    ۱۰۰
استانداردهای طراحی
۴-۲-اصول طراحی سالن اجتماعات                            ۱۰۲
۴-۲-۱-پرده پشت صحنه                                     ۱۰۲
۴-۲-۱-۱-استاندارهای پرده:                               ۱۰۳
۴-۲-۱-۲-انحنای پرده                                     ۱۰۳
۴-۲-۱-۳-بررسی خطوط دید                                  ۱۰۳
۴-۲-۱-۴-زوایای دید                                      ۱۰۳
۴-۲-۱-۵-تعیین عمق سالن                                  ۱۰۳
۴-۲-۱-۶-مبلمان سالن                                     ۱۰۳
۴-۲-۱-۷-طرح صندلی ها                                    ۱۰۴
۴-۲-۱-۸-تعداد صندلی ها در هر ردیف                       ۱۰۴
۴-۲-۱-۹-راهروهای بین صندلی ها                           ۱۰۵
۴-۲-۲-کتابخانه                                                 ۱۰۶
۴-۲-۲-۱- شیوه عرضه در کتابخانه:                         ۱۰۶
۴-۲-۲-۲-گرما و رطوبت در کتابخانه                        ۱۰۷
۴-۲-۲-۳-نورگیری در کتابخانه                             ۱۰۷
۴-۲-۲-۴-روشنایی توصیه شده                               ۱۰۸
۴-۲-۲-۵-اکوستیک                                           ۱۰۸
۴-۲-۲-۶-تهویه ی مطبوع                                   ۱۰۸
۴-۲-۲-۷-ایمنی در کتابخانه                                   ۱۰۸
۴-۲-۲-۸-قسمت های عمومی کتابخانه                         ۱۱۰
۴-۲-۲-۹-میزان فضاهای کتابخانه                             ۱۱۰
۴-۲-۲-۱۰-ابعاد و استاندارد های پیشخوان و برگه دان        ۱۱۱
۴-۲-۲-۱۱-استانداردابعاد قفسه ها و عمق قفسه ها            ۱۱۱
۴-۲-۲-۱۲-طول قفسه ها                                     ۱۱۱
۴-۲-۲-۱۳-استاندارد میزها                                 ۱۱۱
۴-۳-گالری                                                   ۱۱۳
۴-۳-۱-طراحی محیط دلپذیر و پر تنوع در گالریها            ۱۱۳
۴-۳-۲-ضوابط طراحی نمایشگاه                              ۱۱۳
۴-۳-۳-تنظیم شرایط محیطی                                 ۱۱۴
۴-۴-جدول برنامه فیزیکی                                  ۱۱۵
فصل پنجم-روند طراحی
۵-۱-انتخاب موضوع                                        ۱۲۰
۵-۲-دلایل انتخاب سایت                                    ۱۲۰
۵-۳-لکه گذاری                                 &a

در صورت خرید از فروشگاه از تخفیف های ویژه بهرمند شوید از تماس با ما در ارتباط باشید  ..