مقاله دیوار

20,000 تومان
تعداد صفحه : 25
حجم فایل : 20 KB
فرمت فایل : Word

لینک دانلود بعد از اضافه کردن پروژه به سبد خرید و پرداخت آن در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

توضیحات

مقاله دیوار

فهرست مطالب

مقدمه
مقاله (عناصر معماری، دیوار)
فصل اول (آشنایی با سیر تغییرات و تحولات)
فصل دوم (دیوار Wall)

  • بخش اول : کاربرد و نقش دیوار
  • بخش دوم : انواع دیوار
  • بخش سوم : پوسته (نما)

منابع و مأخذ

مقدمه تحقیق :

از پیدایش و آغاز خلقت نقش و کاربرد دیوار بر صورت گسترده به چشم می خورده در یک بررسی ساده از ابتدا می بینیم که نیاز به مسکن از ضروری ترین نیازهای انسان است که ای ابتدا مورد توجه بوده است. در نگاهی اجمالی بدانید نیاز اساسی دیوار را از مهم ترین و پایدارترین رکن های آن است، در دوره غارنشینی دیوارهای عظیم سنگی و اکنون در عصر الکترونیک دیوارهای شیشه ای و بتنی و … هریک به نحوی در خدمت بشر قرار گرفته اند.

عناصر معماری (دیوار)

دیوار یکی از ابتدایی ترین و پایدارترین عناصر معماری است در گذشته های دور از دیوار به عنوان حفاظ، حصار محدود کننده مالکیت پوشش بیرون ساختمان، نگهدارنده وزن سقف، جدا کننده فضاهای داخلی عایق در برابر حرارت، برودت، رطوبت، پی سازی برای لوازم منزل و کار استفاده می شد. امروزه این نقشها از هم تفکیک شده و برای هر کدام عنصر مجزایی به کار می رود این عناصر گاه به صورت ترکیبی و گاه به صورت مجزا و مستقل در ساختمان قرار می گیرند.
  1. عایق حرارتی، رطوبتی و صوتی :

این نوع دیوار به لحاظ نحوه ساخت و مصالح کاربردی و عملکرد با دیوارهای متفاوت است و این به خاطر اهمیت و ویژگی این نقش و کاربرد است. این دیوارها عموماً دو جداره هستند. امروزه بیشتر در ساخت این دیوارها البته برای عایق حرارتی صوتی از شیشه های دو جداره استفاده می کنند که به آن در بخش انواع دیوار از لحاظ مصالح اشاره می کنیم. گفتنی است که کارآیی عایق به کار برده شده در ساختمان های با مصرف انرژی کم، مستقیماً به چگونگی اتصالات مختلف ساختمان بستگی دارد.

دیوارهای بلوک بتنی

از امتیازات ساختمانهای اداری این دیوار کوتاه بودن زمان عملیات ساختمان، ایجاد عایق شیئی حرارت و صوتی، یکپارچگی و سبکی نسبی وزن ساختمان و اقتصادی بودن از نظر کاربرد مصالح و نیروی کار، نام برد.

بخش سوم
پوسته (نما)

گفتیم که امروزه در سیر تحولاتی معماری دیوار به میزان دلخواه نور و منظره را از خود عبور می دهد، به همین دلیل است که به جای واژه دیوار «خارجی» از «پوسته» استفاده می شود.