دسته : پروژه کاردانی, پروژه کارشناسی, پروژه میکروبیولوژی, پروژه میکروبیولوژی
لینک دانلود بعد از اضافه کردن پروژه به سبد خرید و پرداخت آن در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
توضیحات
رشته میکروبیولوژی (M.Sc)
عنوان :
بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومایسزهای جدا شده از خاکهای کویری استان کرمان بر روی pseudomonas aeruginosa PTCC1310 و عفونتهای سوختگی
پایان نامه کامل برای کارشناسی ارشد همراه با یک فایل پاورپوینت از پروژه
برای ارائه
بدلیل استفاده از تصاویره فراوان در پروژه حجم دانلودی آن
زیاد است
تهیه شده توسط تیم گرین
با قیمت بسیار اندک
برای بازدیدکنندگان فروشگاه
فهرست مطالب
چکیده
فصل اول:کلیات
۱-۱-مقدمه ………………………………
۱-۲- جنس Streptomyces………. 6
۱-۳-چرخه زندگی Streptomyces
۱-۴-اکولوژی استرپتومیسس ها
۱-۵- نیازمندی های رشد و متابولیسم
۱-۶-خصوصیات کلی و مورفولوژیکی Actinomycetes
۱-۷-ژنوم استرپتومایسس ها
۱-۸- اهمیت بیولوژیکی اکتینومیست ها
۱-۹-کاربرد اکتینومیست ها به عنوان عوامل بیوکنترل
۱-۱۰-آنتی بیوتیک هایتولید شده بوسیله استرپتومیسس
۱-۱۱- جداسازی استرپتومیسس
۱-۱۲- مقاومت آنتی بیوتیکی
۱-۱۲-۱ جدا سازی استرپتومیسس ها واکتینومیست ها:
۱-۱۳- Pseudomonas aeruginosa
۱-۱۳-۱-فیزیولوژی و ساختمان
۱-۱۳-۲-سندرم های بالینی P. aeruginosa
۱-۱۳-۳-درمان
فصل دوم:مواد و روش ها
۲-۱- مواد و وسایل مورد نیاز
۲-۲- نمونه برداری
۲-۳- اندازه گیری pH
۲-۴- اندازه گیری میزان شوری خاک
۲-۵- ایزوله Streptomycesاز نمونه های خاک جمع آوری شده
۲-۶- فعال سازی سویه استاندارد
۲-۷- جداسازی Pseudomonas aeruginosa از نمونه های کلینیکی
۲-۸ شناسایی ایزوله های جدا شده
۲- ۸- ۱- بررسی مورفولوژی و ماکروسکپی کلنی های اکتینو مایسز های جدا شده
۲- ۸- ۲- تست تحمل نمک
۲- ۸- ۳- تست مصرف سیترات
۲- ۸- ۴ – کشت در محیطTSI ) )Triple Sugar Iron Agar
۲- ۸- ۵- تست اوره آز
۲- ۸- ۶- تست تجزیه کازئین
۲- ۸- ۷- تست تجزیه نشاسته
۲- ۸- ۸- تست تجزیه مانیتول
۲- ۸- ۹ – تست ژلاتیناز
۲- ۸- ۱۰- تست کاتالاز
۲- ۸- ۱۱ – طرز تهیه محلول نیم مک فارلند
۲-۹- بررسی خواص ضد میکروبی استرپتومیسس های خالص شده(غربالگری اولیه)
۲-۹ -۱- روش چاهک گذاری
۲-۹ -۲-روش تهیه دیسک از Streptomyces
۲-۹ -۳-روش کشت غوطه ور(submerge) برای تولید آنتی بیوتیک
۲-۱۰- تست آنتی بیوگرام
۲-۱۱- شناسایی مولکولی بهترین سویهStreptomyces
فصل سوم:نتایج
۳-۱- ارتباط بینpHنمونه های خاک با تعداد کلنی ایزوله شده Streptomyces
۳-۲- ارتباط بین شوری نمونه های خاک مختلف با تعداد کلنی ایزوله شدهStreptomyces
۳-۳- میزان فراوانی Streptomycesایزوله شده
۳-۴- نتایج حاصل از روش چاهک گذاری
۳-۵- نتایج حاصل از روش تهیه دیسک از Streptomyces
۳-۶- نتایج حاصل از روش کشت غوطه ور (غربالگری ثانویه)
۳-۷- نتایج تست های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی
۳-۸- نتایج تست آنتی بیوگرام
فصل چهارم:بحث
منابع
فهرست جداول
جدول(۲-۱): ترکیبات محیط Starch Casein agar بر حسب ۱۰۰۰ میلی لیتر آب مقطر
جدول(۲-۲): روش تهیه محلول استاندارد ۵/۰ مک فارلند
جدول (۳-۱): میزان شوری و pH نمونه های خاک جمع آوری شده از مناطق مختلف استان کرمان
جدول (۳-۲): فراوانی استرپتومایسز های جدا شده از نمونه های خاک جمع آوری شده از مناطق مختلف استان کرمان
جدول (۳-۳): میانگین قطر هاله های عدم رشد ناشی ازStreptomycesفعال در مقابل میکروارگانیسم های منتخب در مرحله غربالگری اولیه (چاهک گذاری)
جدول (۳-۴): قطر هاله های عدم رشد ناشی ازStreptomyces فعال در مقابل میکروارگانیسم های منتخب در مرحله غربالگری اولیه (روش انتشار در چاهک)
جدول (۳-۵): قطر هاله های عدم رشد میکروارگانیسم های منتخب در برابر سویه های SKF4 ، SKA2 و SKA3 در مقابل میکروارگانیسم های منتخب در مرحله غربالگری ثانویه
جدول (۳-۶): نتایج تست های بیوشیمیایی انجام شده برای ایزوله های فعال استرپتومیسس
جدول (۳-۷): نتایج حاصل از تست آنتی بیوگرام علیه Pseudomonas aeruginosa PTCC 1310
جدول (۳-۸): نتایج حاصل از تست آنتی بیوگرام علیه Pseudomonas aeruginosa کلینیکی
فهرست شکلها
شکل(۳-۱): مراحل ساخت محیط(sca)
شکل(۳-۲): تعدادی از کلنی های ایزوله شده Streptomyces از خاکهای مناطق استان کرمان
شکل(۳-۳): هاله های عدم رشد سودوموناس های منتخب در برابر سویه های فعال استرپتومایسز با روش تهیه دیسک
فهرست نمودار ها
نمودار(۳-۱): میزان شوری و pH نمودار نمونه های خاک جمع آوری شده از مناطق مختلف استان کرمان
نمودار(۳-۲): فراوانی استرپتومایسز های جدا شده از نمونه های خاک جمع آوری شده از مناطق مختلف استان کرمان
نمودار (۳-۳): میانگین قطر هاله های عدم رشد ناشی ازStreptomycesفعال در مقابل میکروارگانیسم های منتخب در مرحله غربالگری اولیه (چاهک گذاری)
نمودار (۳-۴): قطر هاله های عدم رشد ناشی ازStreptomyces فعال در مقابل میکروارگانیسم های منتخب در مرحله غربالگری اولیه (روش انتشار در چاهک)
نمودار (۳-۵): قطر هاله های عدم رشد میکروارگانیسم های منتخب در برابر سویه های SKF4 ، SKA2 و SKA3 در مقابل میکروارگانیسم های منتخب در مرحله غربالگری ثانویه
نمودار (۳-۷): نتایج حاصل از تست آنتی بیوگرام علیه Pseudomonas aeruginosa PTCC 1310
نمودار (۳-۸): نتایج حاصل از تست آنتی بیوگرام علیه Pseudomonas aeruginosa کلینیکی
چکیده