پاورپوینت روش های شناسایی آلودگی های قارچی در مواد غذایی

40,000 تومان
تعداد صفحه : 17
حجم فایل : 100 KB
فرمت فایل : Power point

لینک دانلود بعد از اضافه کردن پروژه به سبد خرید و پرداخت آن در اختیارتان قرار خواهد گرفت.

توضیحات

روش های شناسایی آلودگی های قارچی در مواد غذایی

آلودگی های قارچی و آفلاتوکسین برخی از مواد غذایی انسان در نیجریه
نمونه گیری
نمونه برداری از کالاها با توجه به روش به کار گرفته شده توسط باینتون و همکاران انجام شد. (۱۹۸۰) . آمار نمونه به صورت تصادفی از میدان، بازار و ذخیره سازی امکانات بین دسامبر ۲۰۰۰ و ژوئن ۲۰۰۸ جمع آوری شد. نمونه به صورت تصادفی از مزارع درست قبل از برداشت محصول انجام شد. مطالب از امکانات ذخیره سازی سنتی و کیسه در بازار کاملا مخلوط شد و نمونه ها از نقاط بسیاری از مکان ها گرفته شده است. بین ۰٫۵-۱ کیلوگرم از هر نمونه از کالاهای مختلف از مواد غذایی جمع آوری شد. نمونه برداری در طول فصل خشک انجام شد. به جز نمونه های شیر خشک که وارد شد همه مواد غذایی مورد مطالعه تولید و پردازش شده در نیجریه شد. نمونه ها در کیسه های پلی اتیلن مهر و موم شده قرار داده و به آزمایشگاه جایی که آنها در ۴- ° C تا تجزیه و تحلیل های ذخیره شده بود. در مجموع ۳۴۳ نمونه های خشک از شیر به بازار عرضه پودر ( ۱۰۰ ) از لاگوس و حومه ، ذرت (۹۳) از نیجر (۴۳) و کوگی (۵۰) و هر یک از به بازار عرضه تراشه های خشک سیب زمینی شیرین ، لوبیا و گندم را از نیجر که برای انسان در نظر گرفته شده مصرف شدند. نمونه ذرت از نیجر از حوزه (۲۲)، بازار (۹) و سیلو های محلی، (۶)  از بیست و پنج منطقه دولت محلی نیجر استان جمع آوری شد در حالی که کسانی که از Kogi از چهار حوزه دولت های محلی انجام شد .

.
جداسازی ، شناسایی و غربالگری سمیت قارچ ذرت و چیپس سیب زمینی خشک
جداسازی و شناسایی قارچ ها

قارچ با توجه به روش های اسمیت و ماس (۱۹۸۵) و( Halfon – Meiri و Barkai – GOLA 1990) جدا و کشت شدند. نمونه تراشه های ذرت و سیب زمینی شیرین به طور کامل مخلوط شد برای به دست آوردن همگن و ده دانه های ذرت و سیب زمینی شیرین ذرات هر یک به طور تصادفی انتخاب شده بودند ، با استفاده از محلول هیپوکلریت سدیم ۵٫۲۵ ٪ سترون ظاهرو بطورکامل و پی در پی ضد عفونی شده و با حجم ۱۰۰ میلی لیتر آب مقطر سترون قبل از آبکاری بر روی سیب زمینی آگار های ماهر و چالاک ( PDA ) شسته شوند. ۷ روز – صفحات در ۲۸ ° C به مدت ۵ دقیقه انکوبه شدند. هر یک از این قارچ ها که بر روی شیب SDA تازه پدید آمده را در یک بطری کج ۱۵ میلی لیتر کشت مجدد برای به دست آوردن یک قسمت خالص است. توصیف و شناسایی هر قسمت خالص بر اساس خصوصیات مورفولوژیک و میکروسکوپی  است.