به فروشگاه ما خوش آمدید هم اکنون می توانید وارد حساب خود شوید و یا حساب جدید باز نمایید.
سبد خرید شما خالی است!
مقایسه اثرات سطوح مختلف مكمل آنزیمی Natuzym plus بر فاكتورهای رشد ، بازماندگی و  ترکیب لاشه بچه ماهی سفید دریای خزر

مقایسه اثرات سطوح مختلف مكمل آنزیمی Natuzym plus بر فاكتورهای رشد ، بازماندگی و ترکیب لاشه بچه ماهی سفید دریای خزر

59,000 تومان


لینک دانلود بعد از اضافه کردن پروژه به سبد خرید و پرداخت آن در اختیارتان قرار خواهد گرفت.
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته شیلات "M.Sc"

تهیه شده توسط محققین سایت

مقایسه اثرات سطوح مختلف مكمل آنزیمی Natuzym plus بر فاكتورهای رشد ، بازماندگی و  ترکیب لاشه بچه ماهی سفید دریای خزر

 
مقدمه
  در پرورش لارو ماهيان كه از حساس ترين مراحل در چرخه توليد بسياري از گونه هاي ماهيان است. اصلي ترين  مسأله تامين غذاي با كيفيت بالاست كه به راحتي لارو ماهي پذيرفته و هضم ‌شود. از طرفي غذاي لاروي گران ترين غذاي مورد استفاده در آبزي پروري محسوب مي‌شود. اما ، در عوض نسبت به غذاهاي دوره پرورش به مقدار كمتري مورد استفاده قرار مي‌گيرد (گدارد، 2001). همچنین هزينة غذا به طور معمول 60-30% كل هزينه هاي لازم را براي سيستمهاي پرورش ماهي و سخت پوستان تشكيل مي‌دهد (افشار مازندران، 1381).
    از مشكلات موجود در پرورش لارو ماهيان از جمله ماهي سفيد تلفات بالا مي‌باشد. پرورش موفقيت آميز ماهيان به قابليت دسترسي به غذاي مناسب جهت تغذيه بستگي دارد تا بتواند سلامتي و رشد را به خصوص در مراحل نوزادي تضمين نمايدGirri et al,2002)).
    جهت کاهش تلفات در مرحله تبدیل لارو به بچه ماهی می توان با افزودن مکمل غذایی نظیر مولتی آنزیم به جیره این مشکل را مرتفع نمود. زیرا اولاً جهت آن که قیمت جیره غذایی ماهی سفید ارزان تمام شود، در مراكز تكثير بخش عمده جيره غذايي ماهي سفيد از منابع پروتئين گياهي تشكيل شده است. ثانیاً بچه ماهی سفید فاقد معده بوده بنابراین آنزیم های  لازم جهت هضم مواد خوراکی با منابع پروتئین گیاهی زیاد را ندارد. ثالثاً منابع گیاهی حاوی مواد ضدتغذیه ای نظیر پودر جو حاوی ماده ضدتغذیه ای بتاگلوکان، پودر گندم حاوی ماده ضدتغذیه ای پنتوزان ها، پودر یونجه حاوی ماده ضدتغذیه ای فیبر(سلولز، همی سلولز و لیگنین)، کنجاله سویا حاوی ماده ضد تغذیه ای فیبر و کنجاله تخم پنبه حاوی ماده ضدتغذیه ای فیبر و گوسیپول می باشد. که برای ماهی مضر هستند بنابراین تلفات افزایش می یابد.
لذا دراين پژوهش جهت افزایش رشد و كاهش درصد تلفات مرحله تبدیل لارو  به بچه ماهی سفیداز مکمل مولتی آنزیم  با نام تجاری ناتوزیم پلاس استفاده مي شود.

پرسش اصلی تحقیق 
1- آيا افزودن مکمل آنزیمی به جیره غذايي باعث بهبود شاخص هاي رشد نظير درصد افزایش وزن بدن ، ميانگين وزن بدن، ضریب تبدیل غذایی ، شاخص وضعيت ،ضريب رشد ويژه ، نسبت كارايي پروتئين و پارامترهاي زيست سنجي بچه ماهي سفيد مي شود؟
2- آیا استفاده از مكمل آنزيمي بر كاهش درصد تلفات یا بازماندگي بچه ماهي سفيد تاثیر دارد؟
3- افزودن مكمل آنزيمي تأثيري بر اجزاء لاشه و كيفيت آن دارد؟
 
اهداف تحقیق
1- تعيين بهترين سطح تأثير مكمل آنزیمي بر عملكرد رشد و بازماندگي  بچه ماهي سفيد
2- تأثير مصرف مكمل آنزيمي بر كيفيت لاشه و اجزاء لاشه بچه ماهي سفيد

 

نوشتن نظر در مورد این پروژه

نام شما:


نظر شما: توجه : HTML ترجمه نمی شود!

رتبه: بد            خوب

کد امنیتی را در کادر زیر وارد نمایید:



پروژه های مرتبط (1)